subpagina-header

Over matrax

Matrax is een gespecialiseerd dealer binnen het exceptioneel transport. Onze naam zegt het eigenlijk al, want Matrax is een afkorting van Materials for Transports Exceptional. Wij zijn dé partner voor zowel de kleine aannemer die eenmalig iets exceptioneels moet vervoeren tot een wereldwijd opererende klant die onderdelen van grote bruggen moet transporteren. Voor elk vraagstuk en in iedere branche bieden wij de juiste speciaal transportoplossing.

Matrax is de eerste en de enige samenwerkingspartner in de Benelux die de nieuwe voertuigen van het Duitse merk Goldhofer in de markt zet. Goldhofer is een wereldwijd opererende, belangrijke speler op het gebied van exceptioneel transportmateriaal. Maar naast Goldhofer verkopen, verhuren en leasen wij ook voertuigen van andere merken binnen het exceptioneel transport. Zo hebben wij voor iedereens wensen en ieders budget wat wils.

Over Matrax - onze voordelen

Onze voordelen

Wanneer u kiest voor een partner als Matrax, kiest u voor de volgende voordelen:

  • Jarenlange kennis en ervaring in exceptioneel transportmateriaal
  • Matrax is een vrij kleine onderneming waar service hoog in het vaandel staat.
  • Wij onderscheiden ons in relatief jong gebruikt materieel.
  • Wij leveren, indien nodig, ook het bijbehorende materiaal bij een aangeschaft voertuig. Denk bijvoorbeeld aan spanbanden. Wij bieden een stukje extra service.
  • Wij denken altijd in oplossingen.
  • Aftersales is bij ons heel erg belangrijk.
  • Verhuren met een eventuele koopoptie. We verhuren een trailer voor een nader te bepalen periode. Bevalt deze? Dan heeft u ook de mogelijkheid om te kopen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag ons verhaal.

Team

Het enthousiaste team van Matrax gaat voor u op zoek naar de juiste (transport)oplossing. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Wij stellen ons team graag aan u voor:

Mark Verhoeven

CEO, in- en verkoop trucks, rental

0031 (0)485 748 007

info@matraxtrading.com

Rob van Mosseveld

In- en verkoop trailers, rental

0031 (0)485 748 007

info@matraxtrading.com

Lieke van Osch

Finance & management support

0031 (0)485 748 007

info@matraxtrading.com