subpagina-header

Inkoop

Naast dat wij van Matrax gespecialiseerd zijn in het verkopen, verhuren en leasen van voertuigen op het gebied van speciaal transport, beschikken we ook over een eigen inkoopafdeling. Dus, heeft u speciaal transport opleggers in uw wagenpark die overbodig zijn? Of gaat u ermee stoppen en wilt u uw voertuigen graag verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee.


Ook wanneer u bij ons een nieuwe transportoplossing koopt en bijvoorbeeld nog een dieplader heeft staan die inmiddels overbodig geworden is, kijken we samen met u naar de eventuele inruilmogelijkheden.

Doorverkopen of verhuren

Wij kopen eerlijk en vertrouwd alle merken en types voertuigen voor de deelmarkt exceptioneel transport in, door heel Europa. We bepalen de prijs aan hand van de staat van het voertuig: hoe ziet het voertuig eruit, wat is de technische staat van het voertuig, wat is de kilometerstand en het bouwjaar? Vervolgens brengen we een reëel bod uit.


Onze verkoopafdeling gaat vervolgens aan de slag om een passende koper te vinden óf het voertuig wordt na een uitgebreide 13 punten test ingezet voor onze verhuurvloot.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze inkoopafdeling of heeft u een exceptioneel transportvoertuig dat u graag aan ons wilt verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plaats hiernaast een inkoopverzoek. De ervaren en betrouwbare professionals van Matrax helpen u altijd.

Plaats inkoopverzoek    Live chat