startpagina-afbeelding-header2

EXCEPTIONAL TRAILERS

Nieuw aanbod

Matrax is dé specialist voor al uw transportoplossingen op het gebied van exceptioneel transport. Hieronder vindt u een greep uit ons nieuwe en meteen beschikbare aanbod. Van nieuw tot occasion en van lease tot verhuur.

startpagina-over-matrax

Over Matrax

Matrax is een professionele en betrouwbare partner voor het leveren van specialistisch transportmateriaal. Voor elk vraagstuk en in iedere branche bieden wij de juiste transportoplossing.

 

Of u nu op zoek bent naar een (semi) dieplader, een uitschuifbare oplegger of een oplossing voor het transporteren van buitensporige maten tot wel 80 meter lang. Bij Matrax denken we graag met u mee.

 

Benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden?

Over Goldhofer

Het in 1705 opgerichte Duitse Goldhofer is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererende, belangrijke speler op het gebied van exceptioneel transportmateriaal. Goldhofer ontwikkelt en bouwt trailers, aanhangwagens en SPMT’s voor het speciaal transport in verschillende branches. Innovatie staat hierbij altijd centraal.

Hoe lang, hoe moeilijk of hoe ingewikkeld ook: het materieel van Goldhofer verplaatst alles!

Goldhofer heeft een breed assortiment transportoplossingen. En wij van Matrax zijn de samenwerkingspartner én het servicepunt van Goldhofer in de Benelux. Om u zowel in Nederland als onderweg te kunnen voorzien van alles op het gebied van reparatie en onderhoud beschikken wij over een uitgebreid, dicht sluitend netwerk van werkplaatsen en servicepunten. Dát is de service van Matrax.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van transportoplossingen op het gebied van exceptioneel transport.