subpagina-header

Reparatie en onderhoud

Bij Matrax zijn we heel erg servicegericht. Reparatie en onderhoud op de door ons geleverde trailers, opleggers en aanhangers is een groot en belangrijk onderdeel van deze service. Of u als klant nu in Nederland, Duitsland of elders in Europa technische problemen heeft met één van onze voertuigen: wij regelen het graag voor u. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing in uw situatie.

Om u zowel in Nederland als onderweg te kunnen voorzien van alles op het gebied van reparatie en onderhoud beschikken wij over een uitgebreid, dicht sluitend netwerk van werkplaatsen en servicepunten. Diverse reparatiewerkplaatsen door heel Nederland, in de Benelux en in West-Europa waar we als Matrax direct op terug kunnen vallen. Dát is de service van Matrax.

vrachtwagen-voorbeeld-1

Servicepunt Goldhofer

Matrax is het servicepunt voor het Duitse merk Goldhofer in de Benelux. Dé partner met jarenlange kennis en ervaring die de zaken voor Goldhofer met plezier behartigt.

Staat u als klant ergens met stukken met één van de voertuigen van Goldhofer? Of heeft u een technische vraag (hoe bepaalde problemen of mankementen op te lossen)? Neem dan contact op met Matrax. Wat uw vraag of opmerking ook is: wij zijn het Nederlandse aanspreekpunt voor Goldhofer dat altijd voor u klaar staat.

Afspraak inplannen


    Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak definitief in te plannen.