Even voorstellen: Lieke van Osch

Sinds 2022 ben ik de ‘kantoorbaas’ van Matrax, maar je kunt het ook omschrijven als regelneef, officemanager of manusje-van-alles. Het komt erop neer: alles wat niet met het in- en verkopen van voertuigen te maken heeft, ligt op mijn bordje.

 

Toen Matrax eenmaal op stoom was na het opstartjaar, en Mark en Rob het steeds drukker kregen met alle zaken rondom de trucks en trailers, hadden ze dringend behoefte aan iemand die alle randzaken van ze kon overnemen. Aangezien ik, als partner van Mark, al redelijk bekend was met de wereld van (exceptioneel) transport en ervaring heb met administratieve en regelzaken, was het een logische aanvulling van het Matrax team. Ik stopte met mijn baan in het personeels- en salarisvak en maakte de overstap naar een ‘stoere mannen’ wereld.

 

Nu, twee jaar later, werk ik nog steeds met veel plezier bij Matrax. Mijn dagen zijn heel afwisselend: het ene moment maak ik een financiële planning, het andere moment regel ik de boodschappen voor kantoor of werk ik aan de implementatie van een nieuw CRM-systeem. Die variatie en de vrijheid om mijn werk zelf in te delen, geven me veel voldoening.

 

Ik ben trots op hoe we de afgelopen jaren gegroeid zijn en hoe Matrax steeds meer een geoliede machine wordt. We zoeken altijd naar manieren om dingen beter, sneller of slimmer te doen. Dit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we een hoog serviceniveau kunnen garanderen. Ondanks ons kleine team, zijn we een volwaardige partner voor onze klanten.

Bedrijfsfoto Lieke vierkant